2019-02-16 07:19:42• hírek • Blikk.hu

Stohl András boldogabb, mint valaha: a párja hozta egyenesbe az életét

Kedvesének köszönhetően találta meg Stohl András az egyensúlyt a rohanó mindennapokban.

A színész egy-két éve még szinte hajszolta a munkát, néha úgy tűnt, nem mond nemet egyetlen felkérésre sem. Folyamatosan dolgozott, rádiózott, színházban vállalt újabb és újabb szerepeket, próbált és fellépett, forgatott, tévés műsorokban szerepelt, miközben ő az egyik legkeresettebb szinkronhang is. Nem meglepő hát, hogy amikor a SOTE Klinikai Pszichológiai Tanszéke megbízásából elindult egy videós csatorna, amely a stresszes mindennapok problémájára hívja fel a figyelmet, a versklipek szerzője, Orbán Tamás azonnal a Jászai Mari-díjas színművészt kérte fel, hogy elmondja a Még című verset.

 

"Amikor elkészültem, rögtön András élete, hangja, személyisége ugrott be nekem" – árulta el az Artisjus-díjas dalszerző, akinek nem is kellett győzködnie Stohlt, amint megismerte a szöveget.

 

"Megérintett a vers, nagyon a magaménak éreztem" – árulta el a színész, aki azonban az utóbbi időben már nagyon figyel arra, hogy pihenjen és sok időt töltsön a szeretteivel, gyermekeivel és kedvesével, Vicával. – "Kell egyfajta érés ahhoz, hogy az ember eljusson idáig, főleg ha sokáig úgy viselkedett, mint egy zabolátlan csikó. Azt gondolom azonban, hogy ehhez kell egy társ, aki tudatosítja az emberben, mekkora szüksége van az egyensúlyra. Nekem is a párom segített ebben és azt hiszem, most már kezdek egyensúlyban lenni. Sokkal jobban figyelek magamra, sokkal több időt szánok a gyerekeimre és rá is."

 

A történet folytatását és a verset a következő hivatkozásra kattintva olvashatja el: Blikk.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: