2015-06-30 09:48:10• hírek • Blikk.hu

Stohl András: Megvisel, hogy alig látom a kisfiam

A népszerű színész ki sem lát a munkából, annyit dolgozik, hogy mindent elő tudjon teremteni a családjának, és tisztességesen fel tudja nevelni a picit. Bucival pár nappal a kisfia első születésnapja után az apaságról beszélgetett a Blikk munkatársa.

- Nagyon aranyos a kisfiam. Már egyedül megy, és a szavakat egész ügyesen ki tudja ejteni. Szereti a pocakját, mert az első szava, amit mondott, az az volt, hogy „kaja" - nevetett Stohl, aki szerint nagyon sokat változott a családi életük azóta, hogy Andriska világrajött.

- Amióta a pici megszületett, a lányaimmal is még bensőségesebb lett a kapcsolatom. Olyanok lettünk, mint egy igazi nagy család. Gyakran kijönnek hozzánk. Jó nézni, ahogy anyáskodnak a pici felett. Ilyenkor mindig nagyon jókat beszélgetünk.

Stohl András szó szerint annyit dolgozik, mint egy igás ló. Elmondása szerint van, hogy csak késő éjjel ér haza.

- Ha jól számolom, akkor nyolc darabban játszom. Reggel elmegyek megcsókolgatom a picit meg az asszonyt, és a próbák és az előadások miatt van, hogy csak éjjel tizenegy fél tizenkettő körül kerülök haza. Lelkileg megvisel, hogy keveset látom a kicsit, de ez van. Teszem a dolgom, és nem siránkozom. Kihasználom az időt, és annak örülök, amit a családommal tölthetek - tette hozzá Stohl, aki azt is elárulta, hogy tervben van-e a házasság közte és párja, Ancsika között.

- Ez nem téma közöttünk, és nem is vettem még feleségül Ancsikát - tette hozzá mosolyogva a színész.
Stohl Andrásról lerí mostanság, hogy jól érzi magát a bőrében, sőt azt is felvetettük neki, hogy a negyedik gyerek óta mintha a feje lágya is benőtt volna, hiszen elkerülik a balhék, s csak a munkájának és a családjának él.

- Pedig én ugyanez a Stohl Andris voltam eddig is, mint amilyen most vagyok - reagált Buci. - Csak talán most már megfontoltottabb vagyok bizonyos dolgokban, mint régebben - fogalmazott a színész.

Blikk.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: