2008-12-03 13:33:27• hírek • Parajdi Andrea

Fedezd fel az üzleti érzékeidet

Hamarosan zárul a Hans Lindner Alapítvány Ötletbörze elnevezésű vállalkozói játékának jelentkezési határideje. Ezidáig körülbelül nyolcvan diák adta le jelentkezését.

Mint ismeretes, idén immár hatodjára rendezi meg a Hans Lindner Alapítvány az Ötletbörze című játékot. A szervezők ebben az évben a Learning business, by doing business, azaz Tanulj meg vállalkozni, úgy, hogy gyakorlod a vállalkozást, szlogennel buzdították a diákokat arra, hogy merjék valóságba ültetni vállalkozási elképzeléseiket.

Az idei mottó hatásosnak is bizonyult, hiszen ezidáig több mint húsz csapat - megközelítőleg 80 diák - adta le jelentkezését a játékra. A résztvevőknek idén is nagyszerű élményben lesz részük, hiszen a legjobb tíz csapat, elutazhat egy-egy hetes táborba, ahol egy számítógép-vezérlésű szimulátor segítségével megismerhetik vállalkozási képességeiket. A legjobb három csapat pedig külföldi, illetve belföldi üzleti körúton vehet részt.

Aki kipróbálná magát, illetve felfedezné üzleti érzékeit még nem maradt le semmiről, hiszen december 7-ig lehet jelentkezni a játékra, amelynek december 12-én lesz a hivatalos megnyitója. Beiratkozni személyesen a George Boitor 11 szám alatt, vagy pedig on-line a www.bursaideilor.com oldalon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: