2019-04-13 05:44:09• hírek • Bede Emőke

Star Select: ők Nagykároly legtehetségesebb fiataljai

A Nagykárolyi Művelődési Központ és a Nagykárolyi Kulturális és Sport Igazgatóság immár kilencedik alkalommal szervezte meg a Star Select néven ismertté vált tehetségkutató versenyt.

Az idei döntőre péntek délután 17 órától került sor, melyen nem kevesebb mint 17 bátor diák és két zenekar mérte össze tudását. A két órás verseny végén az öttagú zsűri (Bogdan Georgescu, Bogáti Bokor Ákos, Adrian Ștefanuți, Matei Sorin és Adrian Ștefănuți) a következő sorrendet állította fel:
 

I-IV. osztályosok kategóriája: 1. hely: Csenteri Maya, 2. hely: Üveges Kiara, 3. hely: Moldovan Pop Brian, ugyancsak 3. hely: Oancea Lara. Dicséretben részesült: Sabau Maia és Marisa Sara.
 

V-VIII. osztályosok kategóriája: 1. hely: Török Alexandra, Babici Lorena, Bagossy Ivett. Dicséretben részesült: Tamas Lacrimioara és Tóth Viktória.
 

IX-XII. osztályosok kategóriája: 1. hely: Koch Vanessza, 2. hely: Németi Tamara, 3. hely: Csizmar Bernadette. Dicséretben részesült: Latis Malina és Gál Stefánia.
 

Zenekarok kategóriája: 1. hely: Black Band, 2. hely: MDKM
 

Különdíjban részesült: Simon Kiara. A nyertesek a trófea és az oklevél mellé könyveket, illetve egy-egy pizzázásra feljogosító kupont is kaptak.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: