2019-03-07 14:19:06• hírek • közlemény

Star Select: 2019-ben is keresik az év hangját

A Nagykárolyi Művelődési Központ és a Nagykárolyi Kulturális és Sport Igazgatóság 2019-ben is keresi az év hangját, ezért kilencedik alkalommal is meghirdeti az immár regionális szintű, Star Select könnyűzenei tehetségkutató vetélkedőt, diákok számára.

Ha tehetségesnek érzed magad és szeretsz énekelni, akkor jelentkezz! Négy korosztály jelentkezését várjuk: óvodás illetve nulladik osztály, I-IV., V-VIII., IX-XII. osztály -írja közleményében a művelődési központ.


Az előválogatásra 2019. március 30-án, 12:00 órától kerül sor a Nagykárolyi Művelődési Központ „Deák Endre” termében, amelyre minden versenyzőnek egy dallal kell készülnie, zenei alap (negatív, mp3 formátum), vagy hangszeres – gitár, zongora – kísérettel. A nevezést legkésőbb 2019. március 25-ig a culturacarei@yahoo.com e-mail címre juttassák el „Star Select” megjelölésse. A nevezésnek tartalmaznia kell a következőket: teljes név,  tanintézmény neve, osztály, elérhetőség (e-mail, tel.szám), a választott dal címe. A benevezettek számát minden iskola maga határozza meg.


Nevezni egyénileg is lehet a fenti e-mail címen, illetve  személyesen a Nagykárolyi Művelődési Központban, munkanapokon, 13 – 18 óra között. Kapcsolattartó személy: Szűcs József, tel. +40744 349 943.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: