2012-08-16 16:57:35• hírek • Szatmár.ro

Stand up comedy és Open Stage a PMN-en

Már augusztus 24-én érdemes a Kossuth-kertben felállított nagy sátorba bekukkantani 22 órától, hiszen a VIII. és a VII. Erdélyi Humorfesztivál szatmárnémeti különdíjasai, Mihály Gergő és Székely Zsolt igyekeznek megnevettetni minket legjobb poénjaikkal, az est végén pedig a VI. humorfesztivál marosvásárhelyi győztese, Ősz Ferenc lép fel.

Mindenkit arra bíztatnánk, hogy merjenek részei lenni az estének, s nem csak jelenlétükkel, hanem beszólogatásaikkal is, hogy interaktívvá tegyük a műsort, s megmutathassák a stand up comedy lényegét. A hangulat szombaton is folytatódik, hiszen 22 órától előbb Horváth Hunor a VII. Erdélyi Humorfesztivál marosvásárhelyi döntőse, majd Kun Zsolt a VIII. Erdélyi Humorfesztivál bihardiószegi különdíjasa mutatják be humorfelhozatalukat. Ezt követően lép „színpadra"az Open Stage, a Comedy Central csíkszeredai sztárjai.

A műsorvezetőt, Sugárt kérdeztük róluk, akinek szavainál nem kell meggyőzőbb érv arra, hogy miért is érdemes megnézni őket.

„A Lung László Zsolt és Kozma Attila tagokból álló erdélyi színészpáros nemcsak a hazai, de a külföldi közönség előtt is töretlen sikert tudhat magáénak. Zsenialitásuk leginkább a humor jeleneteikben nyilvánul meg, ahol a két színész úgy képes a székely vitalitást átadni a közönség számára, hogy az szinte a jelenet helyszínén érzi magát. Ezen képességük egzotikumnak számít, így nem csoda, ha a Comedy Central is szerződtette őket. Munkásságuk fő velejárója a színházi szerepalkotásaik sokasága, hisz mindketten nagyon jó karakter alakítók. Ám a PMN-re most nevettetni érkeznek" - állítja róluk Sugár. Ha neki nem hiszünk, akkor majd a fiúk bizonyítanak a PMN nagysátrában.

A XI. Partiumi Magyar Napok főszervezője az Identitas Alapitvány és az RMDSZ. Kiemelt támogatók a Szatmárnémeti Városi Tanács és a Szatmár Megyei Tanács. Aranyfokozatú támogató: Autonet, Tarr Beton, No Pardon Pub. Ezüstfokozatú támogatók: Metamob, Rosendahl, Secondtex, Farma Center, Communitas Alapítvány, Solarex Tours, Panatek, Transpink, 2 & 2 Club, SVD Bau, GerBog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: