2009-10-24 20:34:37• hírek • Gozner Gertrud

Stand Up Comedy a színházban

Az RTL Klub nagy sikerű műsorának, a Showder Klubnak a humoristáit látta vendégül pénteken Szatmárnémeti. Beliczai Balázs, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám az Északi Színházban léptek a közönség elé, akik kíváncsian várták a fiúk legújabb sztorijait.

Egyáltalán nem volt szükség a bemutatkozásra, mivel a szatmáriak már régóta a műfaj rajongói: Beliczainak arra a kérdésre, hogy ki látta már őket a tévében, minden kéz a magasba lendült. Ezért sem meglepő, hogy a műsor meghirdetése után rövid idő alatt szétkapkodták a jegyeket.

A közönség most sem csalódott, profi stand-up comedy shownak lehettek a tanúi. A humor nagyágyúi számára Szatmárnémetiben sem létezett tabutéma. A közönség jókat derülhetett a magyarországi celebvilág visszás pillanatain, a legszaftosabb közéleti témakörökön, illetve az előadók hétköznapi életének kedvesen humoros momentumain. A szatmáriak fogékonyak voltak a poénokra, és végignevették a híres dumagépek előadását, amit végül vastapssal jutalmaztak.

A műsor befejeztével a humoristák lapunknak elmondták, hogy szerettek itt lenni, a közönség nagyszerű volt és bíznak benne, hogy hamarosan újra visszatérhetnek városunkba. A fiúk aranyköpéseit minden bizonnyal még jó darabig visszahallhatjuk baráti köreinkben.


Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám és Beliczai Balázs fergetes showműsort adott elő.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: