2015-08-07 10:20:01• hírek • Blikk.hu

Stadionban szexelt Berki Krisztián!

Legtitkosabb szerelmi és szexuális élményeiről, tapasztalatairól vall Berki Krisztián a Viva tévé Meztelen igazság című talkshowjának következő adásában.

A műsorvezető nem rejtette véka alá, hogy az első igazi csók előtt köze sem volt a csajozáshoz, és szemérmetlen őszinteséggel beszélt arról is, hogy az első szexuális tapasztalata egy idősebb hölgynek köszönhető.

– Számomra az első szeretkezés furcsa volt. Nem ismertem az érzést, nem tudtam, mi vár rám és egyfajta bizonytalanság is volt bennem – idézte fel Berki, aki állítása szerint már egy stadionban is szerelmeskedett. A pornóval kapcsolatban viszont már kevésbé volt közlékeny, de nem kerülhette el a választ, így kifejtette, hogy a pornófilmek jeleneteit nem feltétlen szerencsés átültetni a párkapcsolatokba.

– Akkor jó egy kapcsolat, ha minden belefér, és ha szexuális téren nincsenek tabuk. A feleknek ismerniük kell egymás határait. Nálam természetesen a szexben nincsenek határok – közölte, de azt sem rejtette véka alá, hogy az ismerkedéssel néha meggyűlik a baja.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: