2010-06-12 08:08:25• hírek • (x)

Stabil infrastruktúra, megbízhatóság

A Tirol Prod Com kft. közel két évtizede, a  Szatmárnémeti Caritas szervezet égisze alatt működő, gazdasági tevékenységet folytató szociális vállalkozás. Jellemzői: stabil infrastruktúra, megbízhatóság, korrektség.

Alaptevékenysége: használt ruha és tartós fogyasztási cikkek darabos és nagybani forgalmazása. Az árukészlet fertőtlenített, változatos, minősége kitűnő, folyamatosan frissülő, áraik pénztárca-kímélők.

A használt ipari cikkek mellett teret kaptak belföldi gyártók termékei is. Kihúzható kanapék, sarokkanapék széles skáláját találják a vásárlók a nagyobb Tirol üzletekben.

A nagybani raktárakban elsősorban használt ruhát forgalmazó viszonteladókat fogadnak. Ezekben a raktárakban a ruhanemű minőségi kategóriákba van osztályozva és árazva. Egyéni viszonteladói igényeket is kielégítenek a készlet erejéig - ez csak egy típusú ruhanemű vagy használati tárgy egységcsomagba válogatását jelenti. A cég rendkívül kedvező áron forgalmaz a válogatás után fennmaradt, bálás ruhaneműt is.


Tirol Prod Com kft.:használt ruha és tartós fogyasztási cikkek darabos és nagybani forgalmazása

Tirol Prod Com kft.:használt ruha és tartós fogyasztási cikkek darabos és nagybani forgalmazása
Tirol Prod Com kft.: használt ruha és tartós fogyasztási cikkek darabos és nagybani forgalmazása


Fémszerkezet-megmunkálás

Fémszerkezetek tervezése és gyártása külön erre a célra létrehozott ipari egységben történik. Tapasztalattal rendelkező csapat áll megrendelőik, a cégek  valamint a magánszemélyek rendelkezésére. Az egység termelő és szolgáltató tevékenységet folytat, a volt helyi ipari vállalatok felszámolásával keletkezett hiányt pótolja a vas és inox szerkezetek előállítása területén.

Fő jellemvonása: rugalmasság, nagy- és kis szériás, valamint egyedi megrendeléseket is vállalnak.

Ebben az egységben Tirol Prod Com kft. foglalkozik: méhészeti füstölők, centrifugák, fémszerkezetek, ipari bútorok, rácsok, korlátok, kapuk készítésével, lemezmegmunkálással, kovácsoltvas termékek, szőlőprések és darálók gyártásával és gyógyászati segédeszközök (kerekesszékek) javításával.


A műhely egyedi megrendelések elkészítését is vállalja
A műhely egyedi megrendelések elkészítését is vállalja


Pékség

A Tirol-pékségben a kenyér és péksütemények hagyományos technológiával, szintetikus adalékanyag, tartósítószer, színezék, mesterséges aroma, térfogatnövelő, egészségre köztudottan káros E adalékanyagok nélkül készülnek. A pékség higiéniája megfelel az európai normák által meghatározott HACCP élelmiszer-biztonsági rendszernek.

A Tirol Prod Com gyárt a fogyasztói által igényelt, foszlós belű, tepsis és nem tepsis, fehér-, félbarna- és fekete kenyeret. Ugyanakkor gyárt és ajánlja fogyasztóinak a tudatos táplálkozás jegyében, a tömör, egészséges, adalékanyagmentes rozslisztes kenyereit, simán vagy olajos magvakkal dúsítva.

Helyi igény szerint kenyereit, szeletelve, csomagolva szállítja üzletei, viszonteladói polcaira. Továbbá gyárt és forgalmaz egy sor péksüteményt: az egyszerű kifli-zsömle-perec mellett töltött leveles tésztákat és kalácsokat, különböző ünnepi alkalmakra is. A termékeket a természetes szín és íz jellemzi.


Félbarna kenyér, mesterséges adalékanyagok, színezékek nélkül
Félbarna kenyér, mesterséges adalékanyagok, színezékek nélkül
Igazi laktató, tepsis fehér kenyér
Igazi laktató, tepsis fehér kenyér


A cég székhelye Szatmárnémetiben a Gheorghe Bariţiu utca 23 szám alatt található. Telefon/fax: 0261-710029. A cég tevékenységéről bővebb információt a www.tirolsm.ro oldalon kaphatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: