2010-05-26 15:47:06• hírek • Szatmar.ro

Sporttal köszöntötték a gyereknapot

A pusztadaróci általános iskola kosár- és foci tornával ünnepelt.

A közeledő gyereknap alkalmából labdarúgó és kosárlabda bajnokságot rendezett a Pusztadaróci Általános Iskola az I-IV osztályos lurkóknak. A tornán a házigazdák mellett a 10 számú Általános Iskola, a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont, a Grigore Moisil Általános Iskola és a Szamosdarai Általános Iskola vett részt.

Kosárlabdában a hazaiak, fociban pedig a szamosdaraiak bizonyultak a legjobbnak, a nap végén azonban mindenki elégedett lehetett.

„Az ilyen eseményekkel a legfőbb célunk a tömegsport népszerűsítése, partnerkapcsolatok kialakítása más iskolákkal, valamint megteremteni egy jó baráti kapcsolatot mind a diákság mind a felkészítő tanárok körében" - nyilatkozta Filip Márta szervező, aki köszönetet mondott pusztadaróci iskola igazgatójának, Kostyál M. Gabriellának és Antall Brigitta tanítónőnek, akiknek jóvoltából a torna végén minden diák ajándékban részesült.

Eredménysor:
Kosárlabda:
1. Pusztadaróc (felkészítő tanár: Filip Márta); 2. 10-es iskola (Csík Elvira); 3. Grigore Moisil (Nastor Cecilia)
Labdarúgás: 1. Szamosdara (Marton Simona); 2. Hám János (Görbe Éva); 3. 10-es iskola (Csík Elvira); 4. Pusztadaróc (Filip Márta)

A nap végén mindenki ajándékot kapott
A nap végén mindenki ajándékot kapott

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: