2011-05-17 21:32:44• hírek • Póti Orsi

Sportosan, fitten szebb az élet

Változatos programokkal kedveskedett május 17-én a mozgás és a sport szerelmeseinek a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ. Egy aktív nyílt nap keretében több mozgásformát is kipróbálhatták a vendégek, a B Element tagjai pedig igencsak fölpörgették az eseményt.

Tizennégy év sport, tizennégy év erőbefektetés, tizennégy év tapasztalat és egészséges életmód. Ezt ünnepelték a szatmárnémeti PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ edzői május 17-én, kedden a Fitt Nap keretében.

A Fitt Nap újabb lehetőséget adott arra, hogy bárki ingyenesen kipróbálhassa a központban tartott mozgás- és edzésformákat a remek edzők irányításával. Cserey Csaba és Pintea Cristian az edzések egész időtartama alatt Relax-Fitt Showt tartott, mely alaposan megmozgatta, vagy teljesen ellazította a résztvevőket.

Mindenkinek lehetősége adódott kipróbálni azokat a mozgásformákat, amelyekhez kedvet kapott, mint például az alakformálást, a Kardio Kick Boxot, az új Zumba Fitneszt és a közkedvelt BodyArtot, Spinracinget, Cyclinget vagy a fitneszteremben található edzőgépeket. A néhány perces szünetekben a vendégek étkezési és életvezetési tanácsokat kérhettek, vércukorszintmérésen vehettek részt, sőt a testzsírszázalékukat is megmérhették.

A PrimaGym nyílt napján nem csak a hölgyek, hanem a jó kondíciójukra és testükre valamit is adó férfiak is szép számmal képviseltették magukat. A különböző edzésformák között a B Element tagjai is megmutatták mit tudnak, a breaktáncosok földön és levegőben egyaránt „megállták" a helyüket, és fantasztikus produkciójukkal lenyűgözték ezúttal is a közönséget.

A testformálás és jó közérzet mellett nyereményekben is részesülhettek azok, akik legalább három edzésformán részt vettek. A sorsolás következtében a Korall Klinika által felajánlott 200 lej értékű egészség-utalvány tulajdonosa lett Deme Cristina, Pap Ecaterina, Oros Cristian, Sághy Ildikó Etelka és Virág Hajnalka Etelka Szatmárnémeti SEVEN sportruházati bolt ajándékát Demeter Krisztina, Korponai Anita és Cadar Angela kapta,  a Szőlősi Rita fodrásznő által felajánlott 3 darab szépségcsomag-utalványt pedig Pap Sára, Vass Attila és Boldan Éva között osztották el.

Gratulálunk a nyerteseknek!








Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: