2019-02-19 12:44:30• hírek • Szatmár.ro

Sportos gyaloglás ötödjére: szabad levegős szórakozás szombaton a központban

Ha túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy edzőterembe járjon, ha nincs elég idő arra, hogy kimenjen a szabadba, vagy csak egy jó okra lenne szükség a kimozdulásra, ezt az eseményt Önnek találták ki! 

A sportos gyaloglás Szatmárnémetiben még újnak számító aktivitás, ám a Cutezătorii Munților Ifjúsági, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesület szombat délután 14 órától gyülekezőt hirdet a közösségi sétára. A tevékenység lényege, hogy csoportban, a sima gyalogos tempónál gyorsabban és egy szokásos sétánál hosszabb távon mozogjanak együtt az emberek - az egészségük védelméért, és a szabadidejüket közösségben, hasznosan eltöltve. Az egész családnak ajánlott könnyű hétvégi program. Elviselhető idő ígérkezik, így a nagyszülőket sem érdemes otthon hagyni!

 

Mire számíthatunk? Az Október 25-e térről indul a csapat egy előre megbeszélt útvonalon, mely 6 km hosszú. A kisgyermekes családok távja 2 km. Ha úgy érzik, kezdhetik a rövidebb távval. A gyaloglás végeztével a két társaság körülbelül ugyanakkor érkezik vissza a kiindulási helyre. Mit nyerhetünk a részvétellel? Ez nem verseny, a cél a közös aktív időtöltés. A kellemes kikapcsolódás mellett egészsége védelméért is tesz valamit, ha felkel a fotelből. A résztvevők egymás bátorításával segítenek, hogy mindenki célba érjen.

 

Ajánljuk a sportnapot mindenkinek, aki szeretne egészségesebben, aktívabban élni és a szabadidejét hasznos elfoglaltsággal tölteni. Azoknak is, akik gyermekükkel, unokájukkal szeretnék a fizikai aktivitást, a sportolást megszerettetni. Tehát, kortól, nemtől és fizikai erőnléttől függetlenül mindenkinek.

 

A részvétel természetesen ingyenes. A gyermekek részvétele felnőttek kíséretében ajánlott. Semmilyen különleges felszerelésre nincs szükség. A kényelem a legfontosabb, esetleg nem árt egy plusz váltás felső, cipő. 

 

A gyülekező az Október 25-e téren, Szatmárnémetiben lesz szombat délután 12 óra előtt. A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: