2018-10-15 13:13:24• hírek • Szatmár.ro

Sportos, csoportos gyaloglás az egészségért

Ha túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy edzőterembe járj, ha nincs elég időd arra, hogy kimenj a levegőre, vagy ha csak egy jó okra lenne szükség a kimozdulásra, ezt az eseményt Neked találták ki! A csoportos gyalogtúra felér egy óra sporttal.

A sportos gyaloglás Szatmárnémetiben még újnak számító aktivitás, ám a Cutezătorii Munților Ifjúsági, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesület hétfő délután 17 órától gyülekezőt hirdet az első ilyen közösségi sétára.

 

A tevékenység lényege, hogy csoportban, a sima gyalogos tempónál gyorsabban és egy szokásos sétánál hosszabb távon mozogjanak együtt az emberek az egészségük védelméért, a szabadidejüket közösségben, hasznosan eltöltve.

 

Mire számíthatunk?

 

Az Október 25-e térről indul a csapat egy előre megbeszélt útvonalon, mely 6,5 km hosszú. A kisgyermekes családok távja 2,5 km. Mások is, akik úgy érzik, kezdhetik a rövidebb hosszal. A gyaloglás végeztével a két társaság körülbelül ugyan akkor érkezik vissza a kiindulási helyre.

 

Mit nyerhetünk a részvétellel?

 

Ez nem verseny, a cél a közös aktív időtöltés. A kellemes kikapcsolódás mellett egészséged védelméért is teszel valamit, ha felkelsz a fotelből. A résztvevők egymás bátorításával segítenek, hogy mindenki célba érjen. A programból nem maradhatnak ki a meglepetések sem.

 

Kinek szervezik a rendezvényt?

 

Mindenkinek, aki szeretne egészségesebben, aktívabban élni és a szabadidejét hasznos elfoglaltsággal tölteni. Azoknak is, akik gyermekükkel, unokájukkal szeretnék a fizikai aktivitást, a sportolást megszerettetni. Tehát, kortól, nemtől és fizikai erőnléttől függetlenül mindenkinek.

 

A részvétel természetesen ingyenes.

 

A gyermekek részvétele felnőttek kíséretében ajánlott. Semmilyen különleges felszerelésre nincs szükség. A kényelem a legfontosabb, esetleg nem árt egy plusz váltás felső.

 

A gyülekező az Október 25-e téren, Szatmárnémetiben lesz délután 17 órakor.

 

A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: