2013-08-28 17:26:01• hírek • (x)

Sportolva segíts Andreának!

Karitatív akció az aquaparkban: sportrendezvények részvételi díjából segítenek egy 9 éves kislányon.

Az Aquastar aquaparkban a sporté lesz a főszerep szombaton, ráadásul a versenyeken résztvevők segíthetnek a 9 éves Andreán, hogy a bevételből származó összegből egy modern hallókészülék birtokába jusson és hallhassa környezetének hangjait és szülei szavait.

-Andrea úszótanfolyamra jár hozzánk, így ismertük meg őt és jött az ötlet, hogy megpróbálunk segíteni rajta - mondta Brancsik Zsolt, az Aquastar munkatársa.

Ezért augusztus 31-én, szombaton különféle versenyekre kerül sor az aquaparkban, melyek részvételi díját a kislány szüleinek adják át a hallókészülék megvásárlása céljából.

A sportrendezvények a következők:

- Strandfoci 11 órától - a beiratkozási díj 50 lej csapatonként. A mérkőzések két nyolcperces félidőt tartanak, egy csapatban 4+1 játékos szerepelhet. A bajnokság első helyezett csapata egy láda Grolsch  sörnek, a második helyezettek pedig egy 80 lejes vásárlási utalványnak örülhetnek, amit az Aqastar étteremben költhetnek el, a harmadik helyezett csapat tagjai pedig 3 óra úszásoktatást és két óra edzést nyernek az Energy Kardio Klubbal.

-Strandröplabda 12 órától - a beiratkozási díj 50 lej csapatonként. A mérkőzések két nyolcperces félidőt tartanak, egy csapatban 4 játékos szerepelhet. Az első helyezettek 4 Aquastar-belépőt nyernek, a második helyezett csapat 50 lej értékű vásárlási utalványt kap, amit az Aquastar étteremben válthat be, a harmadik helyezettek pedig egy 4 órás TRX-bérletet nyernek.

-Asztalitenisz 14 órai kezdettel - a beiratkozás személyenként 10 lejbe kerül, egy meccs három 11 pontig tartó szettet jelent. Az első helyezett két Aquastar belépőt nyer, a második helyezett négy órás TRX-bérletet, a harmadik helyezett pedig egy három órás úszótanfolyamon vehet részt.

- Úszás 19 órától - a beiratkozási díj 5 lej személyenként. Az első helyezett egy öt órás úszótanfolyamot, a második egy 8 órás edzést jelentő Energy Kardio Club vouchert, a harmadik helyezett pedig két Aquastar belépőt nyer.

- 11-es rúgó verseny - erre a strandfoci-meccsek szünetében kerül sor. A beiratkozás 10 lejbe kerül személyenként, minden versenyző ötször rúg kapura. Az első helyezett egy 5 alkalmas Energy Kardio Club vouchert és egy 5 órás úszásoktatást nyer, a második jutalma egy 50 lej értékű vásárlási utalvány lesz, amit az Aquastar étteremben válthat be, a harmadik pedig egy Aquastar-belépőnek örülhet majd.

A résztvevők ezek mellet részt vehetnek az Energy Kardio Klub 20 perces TRX, bootcamp és bodyart edzésein is - a részvételi díj 5 lej, és szintén 5 lejbe kerül az Indoor cycling bicajok kipróbálása is.

Ne feledjék: a részvételi díjakból befolyt összeget Andrea családja kapja, ők pedig ezt a pénzösszeget egy modern hallókészülék megvásárlására költik majd.

A versenyeken való részvételi szándékot a 0748 058414-as telefonszámon illetve az Aquastar aquaparkban lehet jelezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: