2018-11-08 09:03:00• hírek • Szatmár.ro

Sportnap és sportos gyaloglás szombaton délután az Új központban

Képek az októberi eseményről
Képek az októberi eseményről

Ha túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy edzőterembe járj, ha nincs elég időd arra, hogy kimenj a levegőre, vagy ha csak egy jó okra lenne szükség a kimozdulásra, ezt az eseményt Neked találták ki! A csoportos gyalogtúra felér egy óra sporttal.

A sportos gyaloglás Szatmárnémetiben még újnak számító aktivitás, ám a Cutezătorii Munților Ifjúsági, Turisztikai és Környezetvédelmi Egyesület szombat délután 14 órától gyülekezőt hirdet a második ilyen közösségi sétára. A tevékenység lényege, hogy csoportban, a sima gyalogos tempónál gyorsabban és egy szokásos sétánál hosszabb távon mozogjanak együtt az emberek - az egészségük védelméért, a szabadidejüket közösségben, hasznosan eltöltve. Az egész családnak ajánlott könnyű hétvégi program. Jó idő ígérkezik, így a nagyszülőket sem érdemes otthon hagyni!

 

Mire számíthatunk? Az Október 25-e térről indul a csapat egy előre megbeszélt útvonalon, mely 6 km hosszú. A kisgyermekes családok távja 2 km. Ha úgy érzik, kezdhetik a rövidebb hosszal. A gyaloglás végeztével a két társaság körülbelül ugyanakkor érkezik vissza a kiindulási helyre. Mit nyerhetünk a részvétellel? Ez nem verseny, a cél a közös aktív időtöltés. A kellemes kikapcsolódás mellett egészséged védelméért is teszel valamit, ha felkelsz a fotelből. A résztvevők egymás bátorításával segítenek, hogy mindenki célba érjen.

 

A program:
14:00-14:20 A résztvevők beiratkozása
14:20-15:00 Bemelegítés egy helyi edzőterem szakértőinek segítségével
15:00-16:15 A sportos gyaloglás időtartama
16:15-16:35 Nyújtás és családi interaktív program
16:35-17:00 Tombolahúzás

 

Az Október 25-e téren az egész nap folyamán sportolási lehetőséget biztosítanak a szervezők aok számára is, akik gyalogolni nem szeretnek, de más aktivitásban szívesen részt vesznek. Ilyen sportok kipróbálására lesz alkalom: íjászat, tollas labda, turnball.

 

Ajánljuk a sportnapot mindenkinek, aki szeretne egészségesebben, aktívabban élni és a szabadidejét hasznos elfoglaltsággal tölteni. Azoknak is, akik gyermekükkel, unokájukkal szeretnék a fizikai aktivitást, a sportolást megszerettetni. Tehát, kortól, nemtől és fizikai erőnléttől függetlenül mindenkinek.

 

A részvétel természetesen ingyenes. A gyermekek részvétele felnőttek kíséretében ajánlott. Semmilyen különleges felszerelésre nincs szükség. A kényelem a legfontosabb, esetleg nem árt egy plusz váltás felső. 

 

A gyülekező az Október 25-e téren, Szatmárnémetiben lesz szombat délután 14 órakor. A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: