2012-04-05 18:10:18• hírek • Szatmár.ro

Sportmesteri címre hajt Mani

A hétvégén indul az enduro-bajnokság, Gyenes Emánuel már négyszeres bajnoka a szakágnak.

Mani szombaton és vasárnap Zernyesten ül motorra, s eltökélt célja, hogy megnyerje a versenyt, sőt, az egész bajnokságot is. A tavaly nem tudott részt venni, idén viszont összejöhet az ötödik bajnoki cím, amivel az Autonet Import kft. alkalmazásában álló sportoló a romániai motorsport történetében elsőként lenne ötszörös bajnok és megkapná az ezzel járó sportmesteri címet. Sőt, ha minden összejön, akkor az endurocross szakágban is megszerezheti az ötödik bajnoki címét, így kétszeres sportmester lehet belőle.

Gyenestől megtudtuk, hogy a most induló bajnokság mezőnyéről nem sokat tud, az ellenfelekkel csak a helyszínen fog találkozni. A verseny útvonala is titkos egyelőre, a pontos útvonalat csak a futam előtt kevéssel közlik velük. 

„Mindenesetre a környéket már ismerem, nagy meglepetés nem érhet, de nagyon valószínű, hogy igen kemény versenyre számíthatunk. Az előrejelzések szerint ugyanis a hét végére esős, hideg idő várható, amit a hegyes vidéken nagyon nehézzé teszi a terepet. Én azonban remélem, sikerül megküzdeni az időjárási körülményekkel és egy jó eredményt érek el" - mondta Mani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: