2010-01-20 14:37:56• hírek • Szatmár.ro

Sportcsarnokavatás Túrterebesen

A megye legújabb sportlétesítménye 3 200 000 lejes beruházás volt.

A helyi lakosok, környékbeli elöljárók, megyei tisztségviselők jelenlétében átadták a túrterebesi sportcsarnok épületét, amely - ugyanúgy, mint a többi hasonló megyebeli létesítmény - a fejlesztési minisztérium programja révén készült el. Miután Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök, Pataki Csaba alprefektus és Koczán Levente polgármester átvágták az avatószalagot, a sporteremben elhangzott beszédeikben mindhárman kihangsúlyozták: a helybeli fiatalok számára immár adott lesz a lehetőség a kulturált és egészséges kikapcsolódásra, de persze a környékbeli települések fiataljai és felnőttei is bizonyára nagy érdeklődést tanúsítanak majd a sportolási lehetőség iránt.

A megyebelei elöljárók reményüket fejezték ki: az elkövetkezőkben minél több településen lesznek hasonló eseménynek részesei. Elhangzott: Túrterebesen az idei évre két további fontos beruházás ünnepélyes átadását kell megejteni - a Túrterebes-Túrterebesi Szőlőhegy közötti útét, valamint az új óvodáét.

Kiss Kálmán, a Túrterebesi I-VIII. osztályos iskola igazgatója azt emelte ki: a településen hagyománya van a tömegsportnak, és reményét fejezte ki, hogy a régebben megrendezett utcabajnokságok, illetve a szomszédos községek ellen szervezett mérkőzések ismét divatba jönnek. A hivatalosságok rendhagyó módon avatták fel az új létesítményt: a hivatalos rész után egykettőre előkerült a ladba, és kapura rúgtak a hálóőrré átvedlett Gyákon Viktor helyi alpolgármesternek.


Átadták a túrterebesi sportcsarnokot
Átadták a túrterebesi sportcsarnokot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: