2019-08-16 12:01:03• hírek • Közlemény

Sport- és szabadidős tábort szerveztek a vakációzó gyerekeknek

Pénteken, augusztus 16-án ért véget a Zotmar Sportegyesület által először megszervezett tábor, melynek középpontjában az asztalitenisz állt. 

Napjaink fiataljai elsősorban a mobiltelefon és a számítógép jelentette virtuális közegben élnek, elhanyagolva a testmozgást, az egészséges életet – ez pedig halmozottan igaz a vakációs periódusra. A Zotmar Sportegyesület éppen ezért szervezett az elmúlt napokban – augusztus 12. és 16. között - Sport és Szabadidő Tábort, melyben az elsősorban ping-pong edzések jelentette mindennapos aktív sporttevékenység mellett funkcionális tornák, sporttanácsadás, karrierépítési tanácsadás színesítette a programot, de a résztvevők megtanulhatták az elsősegélynyújtás, az egészséges táplálkozás alapjait. 

 

Fontos része volt a tábornak, hogy a 8-12 éves, illetve a 14-18 éves korosztályba tartozó résztvevők a programok végeztével igazi csapattá váljanak, ezért számos csapatépítő feladatban vettek részt. 

 

Az általános- és középiskolás diákok számára szervezett tábor megszervezésének támogatói: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, a Communitas Alapítvány és a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT voltak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: