2019-06-05 06:32:16• hírek • x

Sport és jótékonyság kéz a kézben: június 8-án ismét Polipol Fit Day

június 08

A mezőfényi Polipol Mobila vállalat az elmúlt időszakban már több nemes ügy mellett is kiállt, most pedig egy újabb nagyszerű célt tűzött ki maga elé: szeretné felhívni a figyelmet a sportolás fontosságára, s ezzel párhuzamosan szeretnének támogatást nyújtani egy autizmussal diagnosztizált kisgyereknek is.

A június 8-án 16 és 20 óra között zajló Fit-Day sportnapnak és az ennek keretében megszervezett versenyeknek ebben az évben a Károlyi-kastély parkudvara ad majd otthont. Míg a különféle bajnokságok (labdarúgó-bajnokság, kosárlabda-bajnokság, kézilabda-bajnokság, asztalitenisz-bajnokság) zajlanak, addig a központi területen a fitneszé lesz a főszerep. A tabata edzések mellett a szatmári Energy Cardio Klub jóvoltából az érdeklődők belekóstolhatnak a cycling, TRX, Kardio Kick-boxingvagy a zumba gyakorlataiba is.
 

Mindemellett 18 órától egy jótékonysági céllal indított futóversenyre is sor kerül. Mindazok, akik szeretnének indulni a próbán, legalább az indulás előtt 15 perccel jelentkezzenek a helyszínen,a felnőttek egy személyi igazolvány felmutatásával, a gyerekek pedig a szülő vagy gyám beleegyezésével regisztrálhatnak a futásra -üzenik a szervezők. Elsőként a gyermek kategória indulói, azaz a 16 évesek és az alattiak állnak majd rajtvonalhoz, nekik 1 kilométert kell lefutniuk. A fiatalok után, azaz 18 óra 30 perckor pedig a felnőttek is megmutathatják, mit tudnak: a 16 év felettieknek összesen 3 kilométert kell teljesíteniük. S hogy a verseny még mókásabb b és emlékezetesebb legyen, a célba sikeresen beért futókat egy természetesen anyagokból előállított, mesterséges adalékanyagokat nem tartalmazó, színes festékporral szórják majd be.
 

Ha nem volna kellőképp motiváló a siker és a móka élménye, akkor azt is eláruljuk, hogy a Polipol minden célba érő futó után 30 lej adományoz egy hat éve autizmussal diagnosztizált kisfiúnak. A mindössze 9 éves Luca és családja ugyanis nehéz anyagi körülmények között él, és sajnos nem tudják a megfelelő kezelést biztosítani neki. Segítsük hát együtt Luca kezelését, álljunk minél többen a startvonalhoz. Addig is egy kis kedvcsinálóként álljon itt a tavalyi esemény videója.
 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: