2009-01-13 16:11:10• hírek • Szatmár.ro

Spórol a Transurban

A mostani helyzet szerint, egy hónap forgalmának megfelelő veszteséggel számol a Transurban. A továbbiakban elégedetlenségre számítanak az alkalmazottak részéről - mondta el a Szatmár.ro-nak Simon József, igazgató.

A Transurban helyzete továbbra sem alakul rózsásan. Jelenleg egy hónap bevételének megfelelő veszteséggel kell számolniuk. Simon elmondása szerint, a tömegszállításon kívül, az egyéb szolgáltatások fejlesztésével próbálják pótolni a bevétekieséseket. A továbbiakban nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a vállalat helymeghatározó rendszereket felszerelő szolgáltatásának népszerűsítésére.

Ami a járatokat illeti, a nyáron valószínűleg ritkítani fogják a járatok számát, ezzel is üzemanyagot takarítanak meg. A járatok ritkítását, természetesen, csak olyan mértékben teszik majd meg, hogy az utasoknak ne kelljen megsínyleni azt.

A tervek szerint viszont, talán már februártól egy új buszjárat beveztését tervezik a szatmárhegyi öregek otthonához való egyszerűbb eljutás céljából. „Az új kormányrendeletek miatt pedig az alkalmazottak részéről is elégedetlenségre számítunk, amennyiben mégis bevonják az ebédjegyeket. A béremelések is kérdésessé váltak"- tette hozzá az igazgató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: