2013-01-29 16:32:16• hírek • Póti Orsolya

Spielhózni - dr. Varga Péter előadása fiataloknak

Február 1-2. között dr. Varga Péter tart előadásokat „Spielhózni" címmel a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. A rendezvényekre elsősorban a 16 éven felüli fiatalokat várják.

Varga Péter „Spielhózni" című előadássorozata nem csak a magyarországi, hanem az erdélyi fiatalok körében is népszerű, hiszen már Szatmárnémetiben is megosztotta gondolatait a férfi-női kapcsolatról, szerelemről, szexualitásról, házasságról...

Az előadáson olyan kérdések merülnek fel, mint például, hogy: Mi a teendő, ha szerelmes lettél? Belezúgtam, de minek? Hogyan lehet túlélni egy szakítást? Mikor és hogyan kell szakítani? A résztvevők olyan kérdéseket tárgyalhatnak meg, amelyek száz más helyen is előjönnek, csak más stílusban.

Maga az előadás is eltér egy kicsit a szokásostól. Mindig lehet kérdezni közben. Nem számít illetlenségnek, ha valaki beleszól.

A lényeg: ne beszéljünk mellé, nézzünk szembe bátran és őszintén életünkkel, társunkkal és kapcsolatunkkal! Amúgy a fő feladat: életünk párját választani kell. Az előadássorozatnak könyv változata is van ugyanezzel a címmel.

Február elsején, pénteken 16.30 órától kezdődik az előadás, február 2-án, szombaton pedig 9.30 órától lesz "Spielhózni" a Kölcsey Ferenc Főgimnázium dísztermében. Az érdeklődők Kirner Matild tanárnőél vásárolhatnak belépőjegyet az előadásra. Egy jegy ára 15 lej, ami magába foglal egy ebédet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: