2020-03-13 09:30:34• hírek • Fizetett tartalom

Spanyol padlólapokkal bővült a Lebada kínálata

Szatmárnémetiben csak a Lebada kínálatában lehet megtalálni azon spanyol kerámiából készült padlócsempéket, melyek már úgy a szakmát, mint a vásárlókat meggyőzték arról, hogy minőségben és tartósságban verhetetlenek. Egyedüli Szatmár megyei forgalmazóként, a Lebada elhozta vásárlói számára az Undefasa márka által több mint öt évtizeden át nemesített tradíciót és innovációt.

Az Undefasa mind a mai napig őrzi annak a családi vállalatnak a hagyományait, mellyel több évtizeddel ezelőtt megjelentek a piacon, azonban igyekeznek megfelelni a modern korok kihívásainak is. Az általuk előállított, kiváló minőségű termékek 70 százalékát exportálja, így azokkal a nagyvilág több mint 60 országában találkozhatunk. Szatmár megyében az egyetlen forgalmazó a Lebada.


Kerámiagyártás már 1967-től

Az Undefasa utazása 1967-ben kezdődött, amikor Castellón provinciában virágozni kezdett a kerámiaipar. A cég már ekkor bekerült spanyol kerámiagyártási ipar epicentrumába, és azóta is arra esküsznek, hogy minden egyes általuk legyártott terméknek tükröznie kell a hagyományokat és a minőségi kerámiagyártás iránti szenvedélyüket. Ezeket az értékeket pedig csak tovább mélyítette az évek során felhalmozott tapasztalat és a befektetett energia.



Családi vállalkozásként kezdték

A cég családi vállalkozásként indult, mely az évek alatt adaptálódott a környezet folyton változó körülményeihez. A kezdeti idők ipari kalandozásai után mostanra olyan élvonalbeli gyártási technológiával rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy termékeiket öt kontinensen forgalmazzák, és három spanyol városban, Madridban, Las Palmasban és Zaragozában is irodát tartsanak fent.


„Számunkra a legfontosabb kihívás, hogy segítsük és inspiráljuk az ügyfeleinket, hogy olyan élettereket álmodjanak meg és hozzanak létre, melyekben öröm élni és dolgozni. E célt szem előtt tartva, küldetésünk, hogy az innovációt és a legmodernebb gyártási technoógiákat a legújabb belsőépítészeti tendenciák szolgálatába állítsuk” – mondta az Undefasa képviselője.


Az Undefasa termékeivel a Lebada bemutatótermében, a Károlyi út 15. szám alatt lehet közelebbről is megismerkedni. E 600 négyzetméternyi területet meg lehet tekinteni továbbá a cég teljes termékkészletét is, mely több mint 3500 különféle terméket számlál. Ezek között vannak saját gyártásúak, de hazai és nemzetközi cégek portékái is.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: