2018-08-23 10:08:08• hírek • Szatmár.ro/Agerpres

Sötét ruhás férfiak fenyegették Dragneát?

Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök nemrégiben azt nyilatkozta egy tévéműsorban, hogy a 2016-os parlamenti választások után fenyegetések egész sora érte, mi több, tavaly áprilisban merényletet kíséreltek meg ellene.

Dragnea szerdán újabb részleteket osztott meg a nagyvilággal. „A fenyegető üzenetek kezdetben árnyaltak voltak, aztán jöttek a fizikai fenyegetések, majd egy idő után a halálos fenyegetések. Azt hiszem, hamis fiókokról küldték ezeket, hamis névvel, mindenhova, ahova csak lehetett (közösségi oldal, e-mail - szerk. megj.) (...) A lényeg, amit ezekből le lehetett szűrni, az volt, hogy nekem egyszerűen el kell tűnnöm" –idézi Dragneát az Agerpres hírügynökség.
 

A fenyegető üzenetek később komolyabb formában is testet öltöttek, ugyanis Dragnea állítása szerint őt "kitartóan néző alakokat" vett észre maga körül, mindig másokat, úgy érezte, hogy megfigyelik, követik, amikor pedig rájuk pillantott, "halálra utaló gesztusokat tettek, például elhúzták a kezüket a nyakuk mellett" –magyarázta a pártelnök. Később pedig egy étteremben kellett farkasszemet néznie néhány sötét ruhába burkolózó férfival, ám az illetők egy telefonhívás hatására felszívódtak.
 

Ugyanezen interjújában a PSD-elnök megcáfolta, hogy előző este tett nyilatkozatában azt próbálta sugallni, Soros György áll az őt ért fenyegetések hátterében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: