2018-06-07 08:07:23• hírek • (x)

Sosem volt még ennyire egyszerű a lakásfelújítás

Végre sikerült megspórolni elegendő pénzt ahhoz, hogy megvalósítsd álmaid fürdőszobáját? Esetleg csak néhány új csapra vagy csempére volna szükséged? Mostantól mindez csak pár kattintásra van tőled, ugyanis a Lebada elindította legújabb online felületét, a novolor.ro-t.

Az oldal neve két latin szó játékából áll össze, melyeknek jelentése „új hattyú”. Ehhez híven modern, áttekinthető és felhasználóbarát felülettel várják a vásárlókat, akik az eddiginél is gyorsabban és hatékonyabban szerezhetik be az áhított termékeket. Mi több, a virtuális bevásárlókosár tartalmát ingyen szállítják házhoz a megye egész területén.
 

Épp nem vagy számítógép közelében? Sebaj, az oldal ugyanis mobiltelefonról is felkereshető, sőt, akár a rendelés is megoldható a készülékről. Felhasználói fiók előzetes létrehozására sincs szükség, így talán ettől könnyebb soha nem volt még a vásárlás. Legnagyobb gondod csak a választás lehet, ugyanis az oldalon nem kevesebb mint 700 termék szerepel. A csempéktől és a parkettáktól kezdve a festékekig, ajtókig és fürdőszobai bútorokig mindent megtalálsz a novolor.ro kínálatában.
 

Ha azt hiszed, hogy ezt már nem lehet tovább fokozni, tévedsz, ugyanis a Lebada csapata egy halom kedvezménnyel készült a novolor.ro vásárlóinak. A június 11-ig érvényes akció keretében most akár 299 lejért tiéd lehet egy egykaros konyhai csaptelep, mely teljes áron 399 lejbe kerülne.  Az 539 lejt érő, hosszú csöves, egykaros mosdócsaptelepért pedig csak 439 lejt kell fizetned. Egy új fürdőbe pedig új fürdőkád is dukál: az 1700x800x590 mérettel rendelkező freestanding típusú kád 3750 lej helyett most csak 2979 lej.
 

„A NOVO termékcsalád megjelenésére leginkább a minimalista esztétika jellemző, de pont ezáltal töltik meg környezetünket élettel” –áll a Lebada üzenetében.
 

Fedezd fel az otthonosság művészetét a kiváló minőségű termékek széles skáláján keresztül. Szakszerűség és Felelősség. Kreativitás és Együttműködés. Folyamatos fejlődés. Éld át az igazi kreativitás élményét a Lebada bemutatótermekben és online, a  www.novolor.ro oldalon.





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: