2010-09-22 15:04:45• hírek • Szatmár.ro

Sose halunk meg - nagyszabású musical szatmári szereplővel

Koltai Róbert főszereplésével készült a filmből a nagyszabású musical,a melyben a szatmárnémeti származású Székely Csilla is szerepel. Az előadást - melynek próbafolyamata három hónapot vett igénybe - eddig több ezren látták.

Nem ritka dolog, hogy Szatmár megyéből egy-egy sportesemény vagy egyéb program miatt autók sora indul Nyíregyháza vagy Debrecen felé. Valószínüleg így lesz ez ezen a hétvégén is, hiszen szombaton, szeptember 25-én 19 órától a nyíregyházi Bujtosi Szabadidőközpontban, vasárnap pedig a debreceni Főnix Csarnokban adják elő a Sose halunk meg című film alapján készült musicalt.

Ahogy a film kapcsán, úgy Koltai Róbert a musicalben is kettős szerepet vállal: ő a főszereplője és a rendezője is a grandiózus színpadi előadásnak, amelyet éppen nagyszabású volta miatt csak sportcsarnokokban játszanak. Az előadásban szinte végig a színpadon van a szatmárnémeti származású Székely Csilla is.

A színésznő Szatmárnémetiben született, tanulmányait a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban végezte, majd Békéscsabán a Jókai Színházban tanult színművészetet. A tehetségét hamar felismerték a tévések is, két éven keresztül játszott a Magyar Televízió Klipperek című sorozatában, amelynek egyik főszereplője volt.

Székely Csilla önálló estet szervezett Koltai Róbertnek Szatmárnémetiben, később a városban forgatott Világszám című film készültekor a statisztákat irányjtó csapat vezetője volt. Az idők során jó kapcsolatot alakított ki a rendezővel, aki a nagyszabású musical ötletének felvetésekor már biztos volt benne, hogy  Hernádi Judit, Pikali Gerda, Lukács Andor és Esztergályos Cecília mellett ő is színpadra fog lépni a produkcióban.

Csilla a Szatmár.ro-nak elmondta: az elődás rendkívül mozgalmas, egy színész pedig több szerepben is feltűnik, miközben a néző uganazt a hangulatot élheti át újra, amit a film nézésekor már átélt. A dalokat, amelyek még élvezetesebbé teszik a darabot, Dés László írta.


Székely Csilla szinte folyamatosan színpadon van
Székely Csilla szinte folyamatosan színpadon van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: