2015-12-18 15:35:36• hírek • (x)

Sorsoltak a Szerelők Boltjában

Három utazást sorsoltak ki a Poszet cég szolgáltatásait igénybe vevők, illetve a vásárlók között.

Az év elején meghirdetett nyereményjáték a vártnál is sikeresebb lett: összesen közel 3600 szelvényből húzták ki péntek délben a Poszet kft. idei nyereményjátékának három nyertesét. A játékba került szelvények száma valóban magas volt, hiszen 2014-ben 2500-ból sorsolták ki az akkori nyerteseket.

Az előző évekhez képest a játékszabályok nem változtak: idén is lehetőséget kaptak a játékban való részvételre azok, akik 300 lej értékben vásároltak vagy vették igénybe a szolgáltatásokat. Sőt, minden elköltött 300 lej után egy-egy nyereményszelvényt kaptak a vásárlók.

A Poszet kft. Bujorului utcai üzletében, a Szerelők Boltjában és a sajtó jelenlétében tartották meg most is a sorsolást.

A játék fődíját - egy két személyre szóló utazást repülőgéppel Korfu szigetére - a cég egyik régi kliense nyerte, akinek évről-évre százasával kerülnek a szelvényei az urnába, de eddig még sohasem kedvezett neki a szerencse. A szamosdarai Leményi Papp Béla örülhet a díjnak. A második helyezett nyereménye egy két személyre szóló nyaralás volt a görögországi Halkidikin - ennek a szatmárnémeti Bogdan Poptelecan örülhet. A harmadik díjjal járó magyarországi wellness-hétvége boldog nyertese pedig a lázári Balc Traian lett.

A Poszet kft. ezúton is gratulál a nyerteseknek. Nyereményeiket a Solarex utazási irodában vehetik át.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: