2013-12-20 15:47:48• hírek • (x)

Sorsoltak a Poszet kft.-nél

Közel kétezer szelvényből húzták ki a három nyertest - a fődíj egy 600 euró értékű utazási utalvány volt.

Harmadik éve szervez nyereményjátékot a szatmárnémeti Poszet kft. a vásárlók között. Az idei játék május végén vette kezdetét, ennek lényege pedig az volt, hogy a cégtől vásárló, illetve az általa kínált szolgáltatásokat igénybe vevők minden 300 lej elköltése után egy tombolaszelvényt kaptak.

Így gyűlt össze a közel kétezer szelvény, amiből pénteken a cég Bujorului utca 52. szám alatti székhelyén húzták ki a három szerencsés nyertest. Az elmúlt években utazás volt a díj egy-egy meghatározott üdülőbe, most viszont három vásárlási utalvány talált gazdára. Az utalványok értéke 150, 300, illetve 600 euró, ezeket pedig a Solarex kft-nél lehet beváltani szintén utazásra.

A szerencsés nyertesek a következők:

Kiss Ferenc (Vetés) - nyereménye egy 150 euró értékű, utazásra szóló vásárlási utalvány
Nikola Adriana (Szatmárnémeti) - nyereménye egy 300 euró értékű, utazásra szóló vásárlási utalvány
Varga József (Szatmárnémeti) - nyereménye egy 600 euró értékű, utazásra szóló vásárlási utalvány

A Poszet Kft. egyébként a legismertebb és a legmegbízhatóbb cégnek számít Szatmár megyében, ha víz- vagy gázszerelésről van szó. Az 1994 márciusában alapított cég kezdetben nyolc alkalmazottal működött, az elmúlt évek során viszont folyamatosan fejlődött, profilja egyre szélesedett. Mára a megye első számú cégévé nőtte ki magát a vízvezeték szerelés, gázszerelés és az ezekhez tartozó kiegészítők - bojlerek, mini-hőközpontok - kereskedelme terén.

Megtartották az idei évvégi tombolahúzást a Poszet kft.-nél

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: