2013-06-10 11:03:06• hírek • Szatmár.ro

Sorsolással és a Zanzibár koncertjével zárult a Családi Hétvége

Színes programokkal, szórakozással teli hétvégén vannak túl a szatmáriak: a Családi Hétvége során a család apraja-nagyja önfeledten szórakozhatott. A kétnapos rendezvényt a nagy tombolahúzás és a magyarországi Zanzibár zenekar koncertje zárta.

A Gyermeknapi rendezvényeket követően vasárnap két koncert és a sokak által várt tombola-húzás zárta a Szatmárnémeti RMDSZ és az Ady Endre Társaság által szervezett Családi hétvégét. 18 óra körül a szatmári fiatalokból álló Straight Up raggae-ska zenekar bírta mozgásra a hallgatóságot, majd következett a sokak által várt tombolahúzás.

Ingyenes tombolaszelvényhez juthatott bárki, aki a Kossuth-kertben felállított infó-pontoknál igényelte azt, a kihúzott nyereményeket pedig a rendezvény támogatói biztosították.

A tombolajegyeket Kereskényi Gábor képviselő, a szatmárnémeti RMDSZ elnöke, illetve Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke sorsolta ki.

Pataki Csaba és Kereskényi Gábor sorsolták ki a nyereményeket

A rendezvény végén a két politikust egy kis összegzésre kértük. Pataki Csaba elmondta: feltűnő különbség volt a Városnapokhoz viszonyítva, hogy sem rendbontás de még hangos szó sem jellemezte a Kossuth kertben megrendezett családi ünnepet. Az emberek hozzáállásában, viselkedésében hatalmas volt a különbség. Kereskényi Gábor szerint ez a rendezvény is bebizonyította, nagy szükség van rá, mindenki talált magának, korának megfelelő színvonalas programot. Jól szórakoztak a szatmáriak a hétvége során, sokan pedig alig várják már az RMDSZ következő közösségépítő rendezvényét, a Partiumi Magyar Napokat. - Több román ismerősömmel is találkoztam kint a Kossuth-kertben, akik elismeréssel beszéltek a rendezvényről, annak megszervezéséről - mondta Kereskényi.

A Családi Hétvégét a magyarországi Zanzibár zenekar koncertje zárta: a rockzenekar nem először járt Szatmárnémetiben, de ahogy eddig, úgy most is hatalmas buli lett a fellépésből. Egy-két angol nyelvű sláger mellett saját slágereikkel bírták éneklésre a szép számú közönséget. Szólt a Nem szeretsz, nem szeretlek, az Érintés, a Nem vagyok tökéletes és még számos sláger.

Zanzibar from Szatmar.ro on Vimeo.

A tombolasorsolás nyertesei:

Bűte Gavril Ioan - a Baby Trend bababolt 500 RON értékű vásárlási utalványa
Engi Angéla - a Baby Trend bababolt 300 RON értékű vásárlási utalványa
Csirák Dávid - a Baby Trend bababolt 200 RON értékű vásárlási utalványa
Nyisztor Judith, Juhász István, Hütter Vince - a Primagym fitness központ egy hónapra szóló fitnesz bérlete
Czégényi Dóra, Muresan Magdaléna, Győri Rozália - a Harag György Társulat egy évadra szóló színházbérlete
Sándor József, Ozsohánics Norbert, Lörincz Erzsébet, Bige Attila Róbert, Morja Irina, Sarai Patrick Ioan, Kis Beáta-Katalin, Resch Andrea, Rauman Timea, Gecean Edy - az I.I. Ghiuran Schiesz Maria egy élménydús vizibicikli útja
Pană Márta - a No Pardon Étterem 200 RON értékű vacsora utalványa
Bessenyődi Klára, Nagy Enikő, Karikás Noémi, Marcucian Zsolt, Szűcs Ilonka - a Szatmári Magyar Hírlap egy hónapra szóló újság előfizetése
Víg Áron - a Nord Star autósiskola 600 RON értékű kedvezménye
Ferencz József - a Züm Züm játszóház 300 RON értékű utalványa
Calapos Melinda - a Szatmárnémeti Aquastar aquapark egy alkalomra szóló családi belépője
Mursa Casandra - a Nozsolt varroda felajánlásával egy férfi öltöny
Sirger Júlia - a Nency varroda  felajánlásával egy férfi öltöny
Szőke István Tibor - a Friss Újság által felajánlott ajándékcsomag
Kuti Ica, Halmi Csongor, Mihály Melinda, Rácz Anett, Petrovici Antal Tamás - a Szatmári Magyar Hírlap felajánlásával egy bögre
Menyhárt Zoltán József, Májer Sándor, Báthori Katalin - a Primul zambet 15%-os kedvezmény utalványa
Halmi Róbert, Bányai Bianka - a Primul zambet felajánlásával egy Övterelő kismamáknak

A nyertesek a tombolajeggyel a Szatmárnémeti RMDSZ székházában jelentkezhetnek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: