2009-07-09 15:02:24• hírek • Gozner Gertrud

Sorra veszik az intézményeket

Egy bukaresti optikai cég ingyenes szemvizsgálatot ajánlott fel a Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár alkalmazottainak - tudtuk meg Eugenia Sabou-tól, a pénztár igazgatónőjétől.

Csütörtökön 10 és 15 óra között a pénztár minden egyes alkalmazottja ingyenes szemvizsgálatban részesülhetett, amennyiben jelentkezett a székházban kialakított időszakos rendelőben. Cserébe a cég semmilyen pénzügyi juttatást nem kért - magyarázta az igazgatónő, bevételeik valószínűleg a vizsgálat során eladott szemüvegkeretekből és lencsékből folynak be.

Ők ajánlkoztak, hogy megkeresnek minket, és mi szívesen fogadtuk az ötletet - fejtette ki Sabou. Számos alkalmazottunk végzi naponta a munkáját számítógép előtt, ezért jól jön egy időszakos szemvizsgálat a számukra - tette hozzá. Ha orvoshoz fordulunk, mindenhol fizetni kell ezért a szolgáltatásért, itt viszont ingyen lézeres szemvizsgálaton esnek át a jelentkezők - magyarázta.

Sabou úgy tudja, hogy az illető cég sorra veszi a Szatmár megyei intézményeket, és mindenhol ingyenes vizsgálatokat végez. Az orvosnőből és egy asszisztensből álló csapat csütörtök folyamán a nyugdíjpénztár 40 alkalmazottját vizsgálta meg. Az optikai cég képviselője, az orvosnő azonban nem volt hajlandó beengedni a vizsgálatra az újságírókat, mert azok úgymond zavarólag hatnak a munkájára nézve.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: