2010-04-12 14:31:55• hírek • X

Sörözés vagy buli? Mindkettőre van tippünk!

Nemrég két remek szórakozóhellyel bővült városunk vendéglátóipari palettája. A célközönség: azok akik szeretnek jókat bulizni, vagy egyszerűen csak baráti társaságukkal meginnának valamit.

Szatmárnémetiben nemrég két szórakozóhellyel bővült a szórakozási lehetőségek köre, azok számára akik sörözés mellett szívesen  vennének részt egy izgalmas pókerjátszmában, vagy a manapság nálunk is népszerű kocsmasportnak, a dartsnak hódolnának. A  Cafe Bar Neo, (a Constantin Brancoveanu 11. szám alatt) valamint a Milano Café & Pub  (a Martirilor Deportati 48. szám alatt) szívesen vár minden olyan szórakozni vágyót, aki az unalmas hétköznapokat szeretné feldobni, vagy aki hétvégénként bulizna egy jót .

A Cafe Bar Neo szórakozóhelyen a hétvégi bulik sorozata mellett a vendégeknek lehetőségük van belekóstolni a póker világába, valamint a dartsot is kipróbálhatják. A tágas szórakozóhelyen eddig Tuborg Party, szilveszteri buli és Tequila party is volt, és a tervek szerint a jövőben is jobbnál jobb partyk, akciók fogadják az érdeklődőket. Ugyanitt lehetőség adódik ifjú lemezlovasoknak is arra, hogy élesben is kipróbálhassák magukat, ehhez a szórakozóhely a teljes felszerelést biztosítani tudja.

A hétvégi bulik remek hangulatát a különleges fénytechnika is emeli. A Neo bármilyen rendezvényre kiadó, és harminc fős társaság felett a bérlőknek csak a fogyasztást kell fizetniük. A vezetők a rendezvényekre nem csak az italokat, hanem a finom falatokat is biztosítani tudják, csak előre kell jelezni az erre való igényt.. Bővebb információkért és hétvégi asztalfoglalásért a következő telefonszámon érdeklődhetnek: 0744673558.


A Cafe Bar Neoban  hétvégenként óriási bulikra is sor kerül
A Cafe Bar Neoban hétvégenként óriási bulikat is szerveznek


A Neoban  a pókerezésre is lehetőség nyílik
Pókerezésre is lehetőség nyílik


A szórakozóhelyen játékgépeket is  kipróbálhatnak
A szórakozóhelyeken játékgépeket is kipróbálhatnak


A Milano Cafe& Pub inkább azok számára jó választás, akik hatalmas buli helyett inkább beszélgetéssel, sörözéssel töltik szabadidejüket: a hangulatos pubban a sör mindig hideg, a kiszolgálók kedvesek és az árak meghatározásakor sem a csillagos árat célozták meg, hanem sok esetben kifejezetten olcsón meg lehet úszni a fogyasztást.

A vendégek kellemes perceket tölthetnek el, a terasszal rendelkező Milano Cafe & Pubban, ahol szintén lehetőség nyílik pókerezésre és játékgépek használatára. Az alig két hónapja megnyílt szórakozóhelyen a vendégek kipróbálhatják a vízipipát, és a hétvégétől karaokéra is sor kerül.

Akik a szürke hétköznapok alatt baráti társaságban elfogyasztanának egy két sört, kiváló helynek bizonyul a Milano Cafe & Pub. Azokat, akik új környezetre, óriási bulikra és remek hangulatra vágynak látogassanak el a szórakozóhelyek bármelyikébe, ahol a vezetők garantált szórakozást ígérnek.


 Milano Cafe & Pub
Néhány hónapja nyílt meg a Milano Cafe & Pub


Milano Cafe & Pubban a vendégüknek  alkalmuk van a vízi pipát is kipróbálni
Milano Cafe & Pubban a vendégüknek alkalmuk van a vízi pipát is kipróbálni


A pubban alkalom adódódik egy jó darts partira is
A Milanoban alkalom adódik egy jó darts-partira is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: