2012-12-20 09:06:09• hírek • Blikk.hu

Sorozatsztár lesz VV Anikóból

Sorozatsztár lesz Nádai „VV" Anikóból! A ValóVilág negyedik szériájában feltűnt fekete hajú szépség újabb lehetőséget kapott anyacsatornájától, az RTL Klubtól.

Talán mostanra kijelenthető, hogy ő volt az, aki az egyik legjobban sáfárkodott azzal a lehetőséggel, amelyet a valóságshow-nak az utolsó előtti év­ada, illetve az azzal kapott ismertség hozott neki. Mint ismeretes, Anikó először az Ale­kosznakValó műsorvezetője lett, majd pedig a VV5 Belevaló Világ című háttérműsorát vezette. Később új lehetőségek felé kacsingatott, A gyanú árnyékában produkcióban alkalmazta az RTL Klub segédszerkesztőnek.

Most viszont a Blikkhez eljutott, kiszivárgott információ szerint új irányt vesz a karrierje. Lapunk úgy tudja, hogy a színészi tehetségét a villában is megcsillogtató démoni lánynak új feladatot adott a kereskedelmi adó, méghozzá egy eddig titokban készülő, vadonatúj sorozatban kapott szerepet. Egyelőre nem lehet sokat tudni az újonnan induló szériáról, mindössze annyit, hogy már folynak a forgatások.

Lapunk megkereste a Magyar RTL csoport programigazgatóját, aki szűkszavúan ugyan, de néhány kérdésünkre válaszolt, s ami a legfontosabb, hogy megerősítette értesüléseinket.

- Valóban, meg tudom erősíteni, hogy Anikó szerepel az új sorozatban. Nagyon izgalmas széria lesz, amely Budapestre költöző, egy albérletben lakó huszonéves-harmincas fiatalok életét mutatja be. Egy ilyen nagyszabású produkciót természetesen főműsoridőben vetítünk majd mindennap, és legalább olyan izgalmas lesz, mint a Barátok közt.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: