2005-11-24 21:31:52• hírek • Szatmár.ro

Sorozatban szülnek a magyar sztárok

111111111.jpgÚgy tűnik az idei téli időszak különösen kedvez a gyermekáldásnak.

Úgy tűnik az idei téli időszak különösen kedvez a gyermekáldásnak. Cziffra Noémi kisfiút szült, Gregor Bernadett, Barta Sylvia és Pikali Gerda pedig egyaránt gyermeket várnak.

Megszületett Cziffra Noémi kisfia, írja örömködve a Színes Bulvár Lap. A Való Világ egykori műsorvezetőjének első gyereke a Zsombor nevet kapta. A gyermekét egyedül felnevelni kénytelen Nóci boldogan várta, hogy végre életet adjon kisfiának, és mostantól minden figyelme az újszülött felé fordul, tudjuk meg a lapból.

Lelkes duplázók

Közben második gyermekét várja Gregor Bernadett, állítja a Blikk. A harmadik házasságában, Somogyi István sámán oldalán élő színésznő kezdeti rosszulléteinek igencsak örömteli oka van, vélik tudni kollégái. Gregor Bernadett a napokban azt nyilatkozta, nagyon örülne még egy gyereknek és akár a karrierjét is feláldozná, ha még egyszer anya lenne. Babonából azonban egyelőre nem akar beszélni a kisbabáról.

Második gyermekét várja Barta Sylvia is. A Találkozások magazin egykori műsorvezetője az ötödik hónapban van, adja hírül a Story. A műsorvezetőnő a gyermek nemét egyelőre nem tudja, de elárulta, hogy kislánya Zsófi valószínűleg többet tud. "Amikor megsimogatja a hasam, mindig Öcsinek szólítja a leendő kistestvért'.

Korán kell szülni

Ugyancsak a duplázók közé tartozik Pikali Gerda. A 26 éves színésznő többször hangot adott véleményének, hogy mennyire tévesnek tartja azt a rögeszmét, hogy egy mai nőnek 30 felett kell szülnie. A Big Brothetből ismert Csongrádi Gézuval boldog házasságban élő színésznő most második gyermekét várja férjével és az egyéves Marcival. velvet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: