2013-05-28 14:32:17• hírek • MTI

Sorompók Nélkül Fesztivál: a szerdai nap előadásai

Két előadás szerepel a nemzetközi multikulturális fesztivál szerdai programjában.

Északi Színház - Ács Alajos Stúdió, 18.00 óra
Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem
Joanna Owsianko: TIRAMISU (TIRAMISU)
Rendezte: Sebestyén Aba
Az előadás román felirattal látható

A Tiramisu a Művészeti Egyetem színész- és drámaírás szakos magiszteri hallgatóinak közös munkájából született produkció. A darab olyan multinacionális cégnél dolgozó nőkről szól, akiket a karrieren, a pénzen és a szexen kívül látszólag semmi nem érdekel. Az áltökéletességen túlról mégis megszólal a másik én, amely sebezhető, csalódott, szeretethiányos és - mint mindenki más - keresi a boldogságot.

Északi Színház - Nagyterem, 19.30 óra
Ifjúsági Színház, Karácsonkő (Piatra Neamț)
Stephen Belber: TAPE (TAPE)
Rendezte: Razvan Muraru

A karrierjét építgető rendező, Jon számára egy megoldásra váró probléma, míg a vesztes benyomását keltő Vince számára egy megszervezendő mulatság. Amy Jon és Vince fiatalkori szerelme, hite szerint az idő a szép emlékek őrzője. Hosszú évek multán a három barát találkozik. Összetűzésbe keverednek, amelyet a rövid és csípős megjegyzéseik egyre csak fokoznak.

A kimondatlan régi sérelmek, az eltérő vélemények azokról a dolgokról, amelyeket ők maguk sem tudnak már időben behatárolni, az üres beszéd, amely a tettekről elhárít minden felelősséget, ezek mind olyan pszichológiai stratégiák, amelyeknek jelen kell lenniük abban a színdarabban, amely a fiatalság jótékony és ártalmas hatásait boncolgatja.

Tape - jelenet az előadásból

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: