2008-09-27 15:04:40• hírek • Parajdi Andrea

Sör minden mennyiségben

A Back Door Pub ezen a hétvégén a világ legnagyobb népünnepélyének, a müncheni Oktoberfestnek a hangulatát próbálja átadni a finom sörök kedvelőinek.

A Back Door Pub sajátos Oktoberfestje péntek délután sörívóversennyel kezdődött, ahol a verseny első három helyezettje 12-12 doboz - Carlsberg, Tuborg, Holsten- sört vihetett haza. A vasárnapig tartó Beer Racing - három napos sörívómaraton - is kezdetét vette, amelynek az a vendég lehet a győztese, aki három nap alatt a legtöbb sört fogyasztja el. Most először tehát bárki bebizonyíthatja, hogy sörivásban verhetetlen. A péntek esti kiváló hangulat szombaton tovább folytatódik számos italakcióval, és ízletes sörkülönlegességekkel.

 

A Back Door egyedi szervezésű Oktoberfestje szombatra is tartogat meglepetéseket, ugyanis akkor kerül megrendezésre a Beer Curling verseny, ahol csupán annyi a feladat, hogy egy határozott mozdulattal célba kell juttatni a söröskorsókat. Vasárnap a Beer Pong verseny résztvevőinek ismét egy kis ügyességre, no meg jó sörivóképességre lesz szüksége.

A Back Door Pub mindenkit vár egész hétvégén a Vasile Lucaciu és a Tudor Vladimirescu utcák sarkán.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: