2013-01-21 17:17:58• hírek • Prohardver.hu

Sony Xperia Tablet Z - ellenálló csúcstábla 10 hüvelykben

Az erőteljes belső mellett nagyfelbontású kamerát és térhatású hangrendszert is rejt az eddigi legkarcsúbb keret.

A tabletek specifikációja az utóbbi időkben jelentős fejlődésen ment át, legyen szó a középpontban álló SoC teljesítményéről vagy a kijelző minőségéről. Ebből a trendből természetesen egyik nagy gyártó sem kíván kimaradni, ezért most a Sony is bemutatta legújabb csúcsragadozóját. Bár hivatalos sajtóközlemény még nem érkezett a tabletről, de az információk több forrásból is megerősítést nyertek, köztük a japán Sony Mobile-tól.

A Sony Xperia Tablet Z egy 10,1”-es tábla, ami már külsejével is dominanciára tör: 6,9 mm-es vastagságával és 495 grammos tömegével kategóriájának legkarcsúbb modelljeként kerülhet a boltok polcaira. A fekete és fehér hátlappal is forgalomba kerülő Tablet Z dizájnja meglehetősen egyszerű, szögletes sarkaival és egyenes vonalaival kifejezetten diszkrét darab.

A kijelző felbontása 1920x1200 pixeles, ami tisztességesnek mondható, de nem fenyegeti a Google Nexus 10 2560x1600 pixeles értékével kivívott trónját. Azt még homály fedi, hogy a panel IPS vagy AMOLED, de a Mobile Bravia Engine 2 technológiával karöltve a képminőségre biztosan nem lehet majd panasz.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: