2012-09-28 17:11:06• hírek • Prohardver.hu

Sony Xperia Tablet S - cseppálló tablet a családnak

Nem csak egy hagyományos tapogatós eszköz, hanem egyfajta szórakoztató központ az egész család számára.

Az 1280x800 pixeles IPS kijelzővel szerelt 9,4"-es tabletben az egyik legnépszerűbb SoC, az NVIDIA Tegra 3 dolgozik 1 GB memória és 16 vagy 32 GB tárhellyel (utóbbi csak 3G-s verzió esetén, de ez későbbre várható).

A mindössze 570 grammos, és egyelőre Android 4.0.3 operációs rendszert futtató készülékből nem hiányoznak a legújabb technológiák, így a Bluetooth mellett kétsávos, IEEE 802.11a/b/g/n szabványú Wi-Fi vezérlő kapott helyet, valamint nem hiányzik a GPS (Wi-Fi verziónál S-GPS, 3G-nél A-GPS) és a korábban beharangozott infravörös modul sem. Továbbá a gyorsulásmérő, környezeti fényérzékelő, giroszkóp, SD kártyaolvasó és az elő- és hátlapi kamerák sem maradnak ki a repertoárból – előbbi 1, utóbbi 8 megapixeles képet készít.

A száraz technikai paraméterek helyett sokkal izgalmasabb, hogy a Sony cseppálló burkolat mögé rejtette a hardvert, így szinte garantált, hogy nem lesz baja, ha rálöttyen a kávé, kakaó vagy az üdítő. Ez különösen fontos jellemző annak tudatában, hogy az Xperia Tablet S nem csak egy egyszerű tablet, hanem távirányító, valamint játékgép is egyben, amit akár a legfiatalabb korosztály is nyúzhat.

A cikk folytatása még több fotóval a Prohardver.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: