2008-02-01 14:31:06• hírek • István Löchli

Új stílusú Sony Ericsson mobiltelefonok

 A Sony Ericsson két új készülékét eltérő vásárlóközönségnek fejlesztette.

Az új Sony Ericsson T270 és T280 mobiltelefonok nagy hatással lesznek a divatot kedvelő hétköznapi mobilhasználókra és az igényes üzletemberekre egyaránt.

A T270 és T280 klasszikus, zsebre méretezett telefonok. A 13 mm-nél is keskenyebb készülékek könnyű, tükörfényes fémházzal rendelkeznek, amelyek első osztályú dizájnjához optimális ár párosul. A T280-t akár a bevásárlóközpontban is előkaphatja és lefényképezheti a kiszemelt ruhát, míg a T270-nel egyszerűen beírhat egy találkozót munkatársa naptárába a Bluetooth segítségével.

Sony Ericsson T280 – Középpontban a stílus és a kommunikáció

Gyors üzenetküldés és egyszerű navigációs gomb az FM-rádió bekapcsolásához vagy a névjegyek eléréséhez. Gyors hozzáférés az 1,3 megapixeles fényképezőgéphez és az egy kattintással elérhető üzenetíráshoz. Amilyen jól mutat, olyan gyorsan lehet a T280 készülékkel fényképezni és a képet elküldeni. A képek megtekinthetők a telefon képernyőjén vagy Bluetooth kapcsolattal átküldhetők egy másik telefonra. A T280 és testvérkészüléke a T270 is kompatibilis az olyan Bluetooth headsetekkel, mint a nemrég bejelentett HBH-PV770 és HBH-PV712. Digitális zajcsökkentés és gyors automatikus hangerő szabályozás funkcióival a fülbe jól illeszkedő HBH-PV770 headset rendkívül tiszta hangzást biztosít még zajos környezetben is. A HBH-PV712 hatásosan csökkenti a háttérzajt és növeli a komfortot, így akár útközben is folytathatja fontos beszélgetéseit.

Sony Ericsson T270 – Üzleti gondolkodás

A T270 konzervatívan elegáns külseje az elfoglalt üzletember igényeire szabott szolgáltatásokat takar. A fontosabb funkciók, mint például a telefonkönyv, a naptár vagy az üzenetek egyetlen gombnyomással elérhetők, és a készülék beépített kihangosítóval rendelkezik a konferenciahívások bonyolításához. Mindkét telefont egy-egy meghatározott célközönségnek tervezték. A T270 esetében ez az üzleti felhasználó, akinek az alapokra van szüksége. Az egyszerűség kedvéért, a fényképezőgép szándékosan nem szerepel a telefon funkciói között.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: