2015-04-01 09:51:24• hírek • Blikk.hu

Som Lajos: Végre jó helyem van!

Otthagyta az idősotthont Som Lajos. Sokkal jobb helyre került, saját szobát kapott, ahol dolgozhat, és a kaját is szupernek találja.

A Piramis együttes alapítója múlt héten költözött ki a Dózsa György úti idősek otthonából.

- Ott már nem éreztem jól magam. Nem vártam el, hogy kivételezzenek velem, de nem úgy kezeltek, ahogy kellett volna. Amikor legutóbb infúziót kértem, azt mondták „túl jól vagyok, hogy kaphassak", de az is nyomasztott, hogy hatan laktunk egy szobában. A lakótársak részegeskedése is zavart, mert három éve nem iszom, de nem tudtam vendégeket fogadni sem - mesélte Som, aki 13 hónapig át élt a városligeti otthonban, állapota közben sokat javult.

A legendás rockzenészt 2013 nyarán állította válaszút elé a körzeti orvosa, akkor egy józsefvárosi önkormányzati lakásban élt.

- A doki azt mondta, ha nem fejezem be az önpusztítást, nem változtatok életmódot, fel kell készülnöm a legrosszabbra - magyarázta Som, aki 2013 decemberében nyert felvételt a Dózsába, de előtte a Péterfy Sándor utcai kórházba vitték tisztítókúrára.

- Mikor végre kaptam infúziót, dr. Tersánszky Rita főorvos asszonynak elpanaszoltam, a Dózsában nem érzem jól magam. Azt tanácsolta, beszéljek az angyalföldi polgármesterrel, ott jobb helyre kerülhetnék - mesélte Som, és igaza lett. Időbe telt, de vágya két hete valóra vált.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: