2011-09-23 09:14:47• hírek • Blikk.hu

Sokkot kapott Michelle Wild az első forgatásán

A héten jelent meg Kovács Kovi István Bűnös élvezet – egy szexiparos titkai című könyve.

A pornó­produ­cer így ír leghíresebb felfedezettjeiről:
„Emlékszem az első találkozásomra Michelle Wilddal. Egy forgatásra hozta magával az ügynöke, hogy bemutassa nekem. Belenézett a szemembe, és kijelentette: „Vad Kati vagyok, és sztár leszek".

Ez az a hozzáállás, ami hozzásegítette őt ahhoz, hogy valósággá váljanak az álmai. És hogy a férfiak milliói számára ő legyen a vágyálom.

Tudom, utólag már könnyű hősködni, de tény és való: az első pillanatban megláttam benne a tehetséget. Éreztem, hogy ő az a lány, akire 10 évig vártam, és aki – szó szerint – két vállra fekteti majd a világot. Kati mindössze három és fél évet töltött felnőttfilmezéssel, de amit elért, azt nehéz lesz felülmúlni.

Pedig a többi nagy sztárhoz hasonlóan Michelle sem tartozott azon bombázók közé, akik miatt egymásnak rohantak az autók az utcán.

Máig őrzöm azt a képet, amely az első castingon készült róla meztelenül. Abban Kati egészen biztos lehet, hogy ez a kép soha, de soha nem kerül ki a kezeim közül. Nem mintha bármi szégyellnivaló lenne rajta, dehogy. Inkább csak jól mutatja, hogy milyen hosszú utat tettünk meg, mire Vad Katalinból Michelle Wild lett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: