2015-07-22 09:23:00• hírek • Blikk.hu

Kirúgta a TV2 a nagyszájú Hajóst

A Sztárban sztár első két évadában zsűritagként szereplő zenész mostantól nem lesz látható a csatorna egyetlen műsorában sem. A Blikk információi szerint a döntés hátterében az áll, hogy Hajós András meglehetősen öntörvényű ember, nehéz vele együtt dolgozni.

- A Sztárban sztár ugyan a csatorna egyik húzóműsora, ennek ellenére szükség van arra, hogy reklámozzák. Éppen ezért a résztvevőknek az is beletartozik a feladatkörébe, hogy interjút adnak a történésekkel kapcsolatban, részt vesznek a műsorral kapcsolatos eseményeken, interjúkban reklámozzák azt. Erre Hajós az esetek döntő többségében nem volt hajlandó.

Már az első két évadban is sok problémája adódott a műsor készítőinek abból, hogy nehezen lehetett vele bármit egyeztetni, rendszeresen nemet mondott a promóciós feladatokra - tudta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő informátortól.

Úgy tudjuk, a TV2 vezetésének abból is elege lett, hogy miközben Hajós András egy kereskedelmi csatorna egyik vezető arca, a vele készült interjúkban többször kritizálta a kereskedelmi csatornák műsorpolitikáját, vagy beszólt az ilyen tévéket rendszeresen nézőknek. Legutóbb éppen egy vasárnap megjelent cikkben az Origón, amelyben a kulturálatlan, buta emberek és a tévénézők közé egyenlőségjelet tett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: