2014-09-02 15:14:44• hírek • Kocsis Zoltán

Sokkoló divatbemutató – vizsgálódik a gyerekvédelem

Vizsgálatot indít a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság a néhány nappal ezelőtt Erdődön megtartott divatbemutató ügyében. Az eseményen ugyanis 16-17 éves modellányok jelentek meg a színpadon erősen erotikus és szadomazo öltözékben - a jelek szerint a hatóság megítélése alapján túlzottan is erotikusnak sikerült a produkció.

Az ismert szatmári divattervező, Popa Zsolt Erdődön, a vár árnyékában mutatta be nemrég legújabb, a meglehetősen morbid Barbie Funeral elnevezésű kollekcióját. A meglehetősen extrém és sokkoló ruhakölteményeket pedig a szatmári divat egy másik jól ismert szereplője, a Gaby's Models ügynökség lányai mutatták be. Bilincs, szájkosár, láncok, mély dekoltázs, áttetsző felsők - mindezen kellékek nem számítanak éppenséggel szokatlannak egy divatbemutatón, csakhogy ezen esetben a mély erotikát és szadomazo hajlamokat sugárzó ruhákat 16-17 éves lányok mutatták be.

Ezt látván a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság hétfőn bejelentette: vizsgálatot indít az ügyben. Vasile Apan igazgató kijelentette, annak ellenére is vizsgálódnak, hogy a szülők korábban - a törvények szellemében - engedélyezték a lányoknak a részvételt.

Nem csak az igazgatóság, hanem a Szatmár Megyei Rendőrség figyelmét is felkeltette az eset: tájékoztatásuk szerint megvizsgálják, történt-e esetleg törvénysértés az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: