2019-03-12 05:59:42• hírek • Szatmár.ro

Sokkoló bűncselekmény Vaslui megyében

Hárman erőszakoltak meg egy nőt, majd magára hagyták meghalni.

Két kiskorú, egy 16, egy 17 éves és egy 23 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy március 5-én megerőszakoltak, majd magára hagytak egy 49 éves nőt, aki életét vesztette.


Az Adevarul.ro által megnevezett Marian Iancu, Ionuţ Chirilă şi Costică Panainte a Codăeşti nevű Vaslui megyei falu kocsmájában vettettek szemet az áldozatra, amikor az kiment az udvarban található illemhelyre, egyikük követte, már ott erőszakoskodni kezdett vele, a félmeztelen nőt pedig egy szekérbe dobták, majd a falu határában található mezőn mindannyian megerőszakolták. Majd magára hagyták, s bár egyikük elmondása szerint kérte, hogy ne hagyják a mező közepén a sérült, félholt asszonyt, a többieknek “nem volt kedvük” visszamenni érte. A nő bele is halt az elszenvedett sérülésekbe.


Az áldozat eltűnését március 6-án jelentette be a kocsmáros, aki megtalálta a ruháinak egy részét a bár udvarában. Az egyedül élő nő kisebb munkákat végzett el neki, emiatt a fizetésért és ételért is kellett volna jelentkeznie, de mivel ez elmaradt, végképp gyanússá vált a helyzet a férfi számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: