2014-03-24 09:39:56• hírek • Blikk.hu

Szívinfarktussal vitték kórházba Psota Irént

Szívinfarktust kapott Psota Irén! A Nemzet Színészét jelenleg is az Országos Kardiológiai Intézetben ápolják, állapota stabil, nincs életveszélyben.

A színésznő szombat éjjel lett rosszul, akkor riasztották hozzá a mentőket, akik azonnal megállapították, hogy komoly baj van.

- A művésznő még akkor sem akart velük menni, szinte úgy kellett rábeszélni, hogy hagyja magát bevinni a kórházba. Szerencsére pont a kardiológiai intézet volt az ügyeletes gyógyintézmény, így a lehető legjobb helyre került - mondta Psota Irén egy ismerőse.

- Úgy tudom, nem is kellett megműteni őt a kórházban, de természetesen bent tartották megfigyelésre.

Psota évek óta visszavonultan élt, ám éppen másfél hónappal ezelőtt, sokévnyi kihagyás után újra énekelt a 2010-es X-Faktorban feltűnt Farkas Gábor Gábriellel. Akkor Gábriel elárulta, hogy a legendás művésznő valóban kerüli a nyilvánosságot, de mindezek ellenére kiválóan szolgál az egészsége. Éppen ezért ért mindenkit villámcsapásként a hír, hogy súlyos állapotban szállították kórházba.

- Atyaúristen! Hogy mi történt? Ez szörnyű, én erről nem tudtam - mondta meglepetten a nemzet egy másik színésze, Bodrogi Gyula, aki a Blikk-től értesült arról, hogy imádott kolléganőjét kórházba szállították.

A színésznő az utóbbi években alig hallatott magáról, legtöbb idejét otthonában töltötte, amelyet nem szívesen hagyott el. A régen szeretett közönséget és a nyilvánosságot teljesen elkerülte, hiszen azt szerette volna, ha az emberek úgy emlékeznének rá, mint amilyen fénykorában volt. Ezért is tartja csak a legközelebbi barátaival a kapcsolatot.

Folytatás a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: