2015-12-18 15:41:50• hírek • Szatmár.ro

Sokan vesznek részt az RMDSZ által Tasnádon indított konzultációban

Az RMDSZ Szatmár megyei és tasnádi szervezete ezúton szeretne köszönetet mondani a tasnádi lakosoknak, amiért a vártnál is nyitottabbak a városban kialakításra tervezett ideiglenes, bevándorlók fogadására szánt központ kapcsán indított konzultációnk iránt.

Mint ismeretes, az RMDSZ elsőként jelentette ki, hogy nem ért egyet azzal, hogy a tasnádi emberek megkérdezése nélkül döntsenek egy bevándorlóknak szánt befogadóállomás létesítséről Tasnádon, veszélyeztetve a város legfontosabb bevételi forrását. Továbbra is úgy gondolják, hogy ma a város lakosai határozott véleményt tudnak mondani a kérdésben, ezt pedig az elmúlt napokban be is bizonyították.

„A tasnádiak nagyon nyitottak és aktívan véleményt akarnak mondani a témában, amire az RMDSZ meg is teremtette a lehetőséget számukra a migránsközpont kérdésében indított konzultációval. Mintegy 200 lakos, nemzetiségi hovatartozástól függetlenül nyilvánított már véleményt a kérdésben pár nap alatt az RMDSZ megkeresésére. Az emberek megértették, hogy ebben az ügyben az RMDSZ nem valaki, vagy valakik ellen, hanem a tasnádiak érdekében kíván fellépni" - tájékoztatott Pataki Csaba, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke.

Az RMDSZ tasnádi szervezetének önkéntesei a kérdőívekkel igyekeznek felkeresni minden tasnádi lakost, állandó kitelepedések lesznek a következő napokban a város forgalmasabb pontjain és fontosabb eseményein. Kérik a lakosokat, hogy a következő időszakban is bátran nyivánítsanak véleményt a kérdésben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: