2012-05-07 14:02:01• hírek • Szatmár.ro

Fitt Birthday Weekend a PrimaGymben!

Változatos programokkal várja május 11-12. között a mozgás és a sport szerelmeseit a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ edzőcsapata. A központ vendégei az aktív nyílt hétvége keretében új mozgásformát is kipróbálhatnak, és együtt ünnepelhetnek a szakképzett edzőkkel.

Tizenöt év sport, tizenöt év tapasztalat, tizenöt év erőbefektetés és egészséges életmód. Ezt ünnepeli a szatmárnémeti PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ edzőcsapata május 11-12. között, a Fitt Birthday Weekend keretében.

A nyílt hétvége újabb lehetőséget ad arra, hogy bárki ingyenesen kipróbálhassa a központban tartott két mozgás- és edzésformát, melyek közül egy új, Romániában még egyedülálló mozgásformával, a BodyArt deepWork-al is megismerkedhet.

Mindazok a férfiak, akik a nyílt hétvége keretében részt vesznek egy BodyArt DeepWork órán automatikusan ingyenes, négy alkalomra szóló bérletben részesülnek. A BodyArt mellett a nagyteremben testformálásra és Zumba Partyra kerül sor, míg a teraszon a Spinracinget és a Szatmár megyében még egyedülállónak számító  Spinninget próbálhatják ki az érdeklődők.

Mint minden más alkalommal, a PrimaGym vendégei ezúttal is étkezési és életvezetési tippeket szerezhetnek be, vércukorszintmérésen vehetnek részt, sőt a testzsírszázalékukat is megmérhetik.

Gyere el Te is a PrimaGym fitt hétvégéjére! Vegyél részt bármelyik edzésen, és automatikusan bekerülsz a szülinapi tombolajátékba, mely nagyszerű nyereményekkel várja a szerencséseket.

A rendezvény részletes programjáért nézd meg az alábbi képet!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: