2008-07-10 15:38:06• hírek • Józsa János

Több vonalat és járatot indít a Transurban

 A vidéki járatok elvesztését követően a Transurban új városi járatokat és vonalakat indított.

Nyolcvanöt járattal van több munkanapokon és harminckilenc járattal hétvégeken a Transurban módosításai következtében.

A vidéki járatok kiesését követően a felszabadult járművek és munkaerő foglalkoztatására, illetve az utasok és a privát szféra kéréseit figyelembe véve, a Transurban új vonalakat és járatokat indít – tudtuk meg Simon József igazgatótól. Ennek értelmében hétköznapokon 85, hétvégeken pedig 39 új járattal lesz több, ami az utasok számára abban is megnyilvánul, hogy gyakrabban járnak majd bizonyos számú buszok, de oda is eljuthatnak autóbusszal, ahova eddig nem.

Így, újdonságnak számít a hétfő kivételével naponta 9:00 és 18:00 órák intervallumában a Központ és a Strand között közlekedő, vagy az Aurel Vlaicu utca – Ócskapiac – Központ – Decebal híd – Closca sugárút – Comat (Magnoliei utca) vonalon közlekedő járatok bevezetése, de mostantól az Amaci úti temetőhöz is utazhatunk busszal és több járat visz ki az ipari parkhoz is.

Gyakrabban járnak majd a buszok, így hétköznapokon a 4-es autóbusz 5 járatot, az 5 I-es 13-at, az 5 II-es 6-ot, a 6-os 10-et, a 7-es 10-et, a 10-es pedig 14 járatot bonyolít majd le, de bővebb információkért és a pontos tájékozódásért keressék fel a Transurban honlapját.

J.J.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: