2010-03-18 09:05:58• hírek • Póti Orsolya

Sokan érdeklődtek a bor és a pálinka iránt

A legnagyobb turisztikai vásáron Szatmár megyének sikerült felhívnia figyelmét a Nachbil borokra és a Zetea pálinkára. Március 10 és 14 között, Berlinben került a sor a világ legnagyobb Nemzetközi Turisztikai Vásárára, az Internationale Turismus Börzére. Egy 160.000 négyzetméter területen több mint 11.000 kiállító vett részt, 187 országból.

Románia egy, a Regionális és Turisztikai Fejlesztési Minisztérium által rendezett standdal volt jelen a vásáron, amelyen negyvenen állították ki termékeiket. A Regionális és Turisztikai Fejlesztési Minisztériumot Sorin Munteanu, államtitkár képviselte, és még jelen volt Lazar Comanescu, Románia nagykövete.

A Nachbil és a Zetea standokat nagy számú érdeklődő vette körül, a szatmári borok és pálinkák mágnesként vonzották a nézelődőket. „Ez a világ legnagyobb vására, és nagyon nehéz a nézelődők figyelmét lekötni, de a pálinka és a bor rögtön lekötötte az emberek figyelmét. Beszéltem úgy német, mint román üzemeltetőkkel a Magyai Tanács projektjeiről, a borral és pálinkával kapcsolatban, és mindenkit nagyon érdekelt" - mondta el a Nachbil borok termelője, Johann Brutler.

Sorin Munteanu, államtitkár elmondta, hogy ezután is támogatni fogja a romániai bemutatókat, és vásárokat úgy a németországi piacokon, mint más országokban.

Nachbil

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: