2012-11-13 06:44:01• hírek • Blikk.hu

Eltűnt Lang Györgyi 10 milliós adótartozása

A Pa-dö-dő énekesnője magánszemélyként szerepelt a több mint tízmilliós adótartozást felhalmozottak listáján, amely nem volt titok: évekig magyarázkodott a sajtóban a tartozás miatt, mert állítása szerint ő „ártatlan", vagyis jogtalanul került a névsorba.

Lang Györgyi meglepő pénzügyi botránya 2009-ben derült ki, azóta hol viccesen, hol elutasítóan állt a témához. A NAV legfrissebb szégyenlistáján azonban Györgyi bérelt helyét átadta másnak. De vajon miből és hogyan sikerült kifizetnie több mint tízmillió forintot?!

Merthogy a témában megkeresett adószakértő és ügyvéd egyöntetűen állítja: csak akkor kerül le valaki a listáról, ha rendezte az összes tartozását, vagy a NAV-nak sikerült végrehajtania azt. Bizonyára óriási tehertől szabadult meg Lang Györgyi - vagy éppen újabb terhet vett a nyakába?

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint ugyanis rengetegen kérnek kölcsön, hogy fedezzék az óriási elmaradásukat.

- Jó párszor találkoztam már olyannal, hogy valaki kölcsönkért, fedezetként pedig egy nagy összegű szerződés szolgált. Ha erről van szó, akkor Györgyi esetében ez úgy nézne ki, hogy kölcsönkérte a tartozás összegét, a szerződésbe pedig felkínálta, hogy mondjuk a Super Mokkában való szereplése gázsijának bizonyos százalékával törleszti azt havonta - mondta el az ügyvéd.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: