2017-06-28 07:46:17• hírek • Blikk.hu

Sokáig szégyellte betegségét Lang Györgyi

Őszintén vallott egészségi állapotáról Lang Györgyi, aki sclerosis multiplexben szenved. Az énekesnő sokáig tünetmentes volt, aztán a kettős látása miatt fordult először orvoshoz.

Mint mondja, megtanult együtt élni helyzetével. A Pa-Dö-Dő énekesnője Falusi Mariann-nal és Csatorna Teri nevű kutyájával érkezett az ATV stúdiójába, hogy az Esti Frizbi Hajdú Péterrel műsorban meséljen jelenlegi életéről.

– A lábam nem mozgott régen sem és most sem, tehát nem romlott, és ez javulásnak számít – vágott bele betegsége történetébe. Györgyi úgy fogalmaz, ő nem sajnálja magát, és örülne, ha más sem sajnálná.

– Az elején azt hittem, hogy ezt szégyelni kell, mert az ember saját magát mindig tökéletesnek gondolja... és minden baromságot kitaláltam, hogy a gerincem rossz, porckorongsérvem van, pánikbeteg vagyok – magyarázta a vasárnap adásba kerülő műsor felvételén, majd elmesélt egy történetet, amely áttörést jelentett számára. A Nő háromszor felvételére hívták meg, a másik vendég Esztergályos Cecília volt.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: