2012-08-29 13:13:41• hírek • Póti Orsolya

Fellép a Csabcsi és 2Shae Duó

A rövid nyári szünet után a szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Kulturális Központ is elkezdte kulturális eseményeinek szervezését. Szeptember első hetében két koncert is várja a szatmáriakat.

Szeptember 7-én, péntek este 19 órától a kulturális központ előtt, az Október 25. téren kerül sor a már közismert ütőhangszerművész, Csabcsi és a beatboxos 2Shae, azaz Herskovics Ervin koncertjére. A duó nem először áll össze, és kíván jó hangulatot teremteni különleges dob és beatbox produkciójával.

A beatbox, más néven szájdob a hangoknak az emberi hangképzőszervekkel történő eljátszása. Az ütemet, a ritmust és a zenei hangokat a szájjal, ajkakkal, nyelvekkel és hangszálakkal idézik elő. Egy zenedoboz hangjainak utánzásának nagy mestere a szatmári 2Shae, akit karaoke bulik, tehetségkutatók és egyéb rendezvények fellépőjeként hallhattuk.

Csabcsi és 2Shae produkciója különleges koncertnek ígérkezik, ezért minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A belépés ingyenes.

A kulturális központ által szervezett másik koncertre szeptember 9-én kerül sor. Erről bővebb információt ide kattintva olvashatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: